Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 4 J.H.Mannerheim mot nummer 5 Master Crowe.

J.H.Mannerheim är en tuffing som kommer i full tävlingsform. Han vinner inte så ofta fast han vann över aktuell distans för tre starter sedan. Den gången kördes han fram i dödens med 900 meter kvar av loppet och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis.

I senaste starten så var J.H.Mannerheim med i finalen av Silverdivisionen på Solvalla som Velvet Gio ledde från start till mål. Han fick då en dryg inledning på loppet innan positionerna var intagna och sedan fick han inte fritt på upploppet och gick i mål med tillsynes sparade krafter.

Här tror jag att Johan Untersteiner som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och med en fin resa i de rätta ryggarna här så tror jag han har bra chans att vara före Master Crowe i mål. Det blir barfota runt om precis som senast meddelar man från stallet.

Det är ett litet fält med endast sju hästar så det kan bli att ledarhästen får bestämma en hel del och det är inte omöjligt att J.H.Mannerheim kan få ta över spets i ett andraskede om Johnny Takter skulle vilja släppa med nummer 1 Xlnt Chili Tripel och skulle så bli fallet så ökar möjligheterna ytterligare över nerförsbacken på Jägersro.

Master Crowe vinner inte heller så ofta nuförtiden men är härdad mot tufft motstånd. Han var med i nämna final som J.H.Mannerheim var med i senast och fick då backa sig ner i banan och söka en invändig resa.

Master Crowe är en nioårig hingst som tränas av Petri Puro. Han har på sina 41 starter hittills vunnit 19 lopp men de sista åren har det inte blivit lika många vinster i takt med att han har klivit upp i klass och motståndet har blivit tuffare och jag tror det kan bli tufft även ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

J.H.Mannerheim - Master Crowe
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip