Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 1 Neverendingdream mot nummer 5 Kaiser Håleryd.

Neverendingdream gjorde comeback efter två månaders frånvaro i ny regi för Laura Myllymaa senast och gick då bra i regidebuten när han blev tvåa bakom vinnande Volita Go via 13 tempo sista 800 meterna och med lopp i kroppen och från ett smaskigt utgångsläge här så tror jag att han kan blanda sig i segerstriden här men oavsett så tror jag på bra chans att han är före Kaiser Håleryd i mål.

Neverendingdream hade fel balans senast och hade det gått att köra på honom hade han kunnat vinna redan i debuten men han kommer att tävla med lättare balans ikväll och en i annan jänkarvagn så han bör fungera ännu bättre nu och om Christian Fiore som kör hästen precis som senast kan hålla upp ledningen här så kan han leda hela vägen då han är riktigt snabb från start men annars så kan han även bli farlig via open stretchen om han skulle bli överflyglad i starten.

Neverendingdream är en åttaårig valack som har vunnit 11 av sina 62 tidigare starter och han har haft innerspår bakom bilen i åtta lopp tidigare och har förvisso bara tagit ledningen vid två tillfällen men som han öppnade senast så tror jag att han håller spets här och han har även vunnit fem av de nio lopp han gått i ledningen och jag tror på en framskjuten placering på nytt.

Kaiser Håleryd har visat mycket fin form på sistone och kommer från en seger och från ett passande spår här så kan han få en fin resa och han tål att göra en del av grovjobbet själv om det skulle behövas men han har ännu ingen seger på Åby trots sju tidigare försök.

Kaiser Håleryd fick en bra resa senast när han vann ett V75 lopp på Halmstad dagen innan julafton när han serverades en fin resa i rygg på Dontbreakthebankås och plockade ner denne på ett bra vis till slut och om Johan Untersteiner som kör hästen kan hamna vettigt till här så kan han ha vissa möjligheter här och han känns stark och rejäl i jobben meddelar man från stallet och han kommer att tävla med helstängt huvudlag och med en jänkarvagn precis som senast.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Kaiser Håleryd - Neverendingdream
Åby lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip