Dagens rek är till Umåker lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 15 Rappodina mot nummer 10 Källsjöviking.

Rappodina kommer till den här starten med fin form för det har blivit två vinster och två andraplatser på de fem senaste loppen.

Vid vinsten näst senast så satt Rappodina i tredje utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och då tryckte hon sig till spets i slutsvängen och sedan blev det en överlägsen seger.

Gången efter det så hade Rappodina en kortare galopp på vägen men gjorde det ändå klart bra som räddade andrapriset bakom en överlägsen Slotts Pila.

Här står Rappodina tufft placerad och har många hästar att runda men två strukna hästar underlättar lite och felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

Kan Krister Söderholm som kör Rappodina servera henne en fin löpning och få en del draghjälp på vägen så tror jag hon har god chans att vara före Källsjöviking i mål.

Källsjöviking övertygade vid vinsten från ledningen senast och kan Mats Gällerstedt som sitter i vagnen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme igen.

Källsjöviking är stark och rejäl och han trivs också bra på isbanan. Han kan vara lite het och svår i startögonblicket så det finns alltid en viss galopprisk fast sköter han sig så kan han nog göra ett bra lopp igen. Inga ändringar är aktuella säger Mats Gällerstedt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Källsjöviking - Rappodina
Umåker lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip