Det är V75 tävlingar ifrån Charlottenlund idag. I lopp 11 spelar jag nummer 3 Kilimanjaro mot nummer 1 Philosopher.

För tre starter sedan på Lindesberg så travade Kilimanjaro i dödens och han höll starkt men Oblivion som vann loppet från ledningen blev för tuff så han fick nöja sig med andraplatsen.

Kilimanjaro travade en stor del av loppet i dödens på Philosopher som vann från ledningen och han gjorde det bra som kom in som tvåa näst senast.

Gången efter det så hade Kilimanjaro bakspår så han hamnade långt bak och han avslutade sedan okej i skymundan i ett lopp som vanns av Önas Prince från ledningen.

Kilimanjaro kan öppna rätt så bra och det är inte omöjligt att Robin Bakker som finns i vagnen kan trycka sig till spets här. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna loppet. Räcker det inte hela vägen till seger så tror jag ändå han har god chans att vara före Philosopher i mål.

Kilimanjaro kommer troligen att tävla barfota runt om och med blinkers som senast meddelar Paul Hagoort.

Philosopher har vunnit hälften av sina 10 starter. Här är det debut i ny regi för Christoffer Eriksson. Han höll upp ledningen lätt från innerspåret och han vann sedan enkelt näst senast.

Philosopher har galopperat vid ett par tillfällen så han är inte helt stabil så laddas han iväg från start så finns det risk för en ny galopp. Felfri nu så är han snabb iväg och då kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

Christoffer Eriksson meddelar att Philosopher har gått ett banjobb i 20 tempo i 2000 meter inför det här. Han hade helst tränat på några veckor till fast man vill se att han fungerar inför kommande kriteriekval som är målet.

Philosopher kommer troligen att tävla med skor runt om samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Kilimanjaro - Philosopher
Charlottenlund lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip