Dagens rek är till Färjestad lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 7 Kissmeonceagain mot nummer 3 Convivial Church.

Kissmeonceagain galopperade efter 200 meter senast men upphämtningen efter det var stark via 13,5 sista 1900 meterna fram till sjätteplatsen bakom vinnande Darling Harbour och innan det missödet så plockade hon en fin seger när hon spurtade mycket vasst efter en fin resa och vann mycket lätt via 10,5 sista 400 med bra fart över linjen och om Per Nilsson som kör hästen kan servera henne en fin resa här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet i det här lilla fältet och då tror jag på bra möjligheter att hon är före Convivial Church i mål här. Det blir en vanlig sulky och stängt huvudlag som senast.

Convivial Church var ute i E3 kval senast men det blev för tufft och hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Zara Kronos där och gången innan det så fick hon en perfekt resa i rygg på ledaren och avgjorde då knappt via 12 tempo sista 800 meterna men här är det helt andra förutsättningar och om Örjan Kihlström kan nå ledningen efter en bit så är mycket vunnet och hon kan vara långt framme här men det är långt ifrån säkert att det blir spets. Convivial Church har höjt sig en nivå på barfotabalansen och det blir barfota runt om igen samt bike och stängt huvudlag meddelar man från stall Daniel Redén

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Kissmeonceagain - Convivial Church
Färjestad lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip