Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 8 Lass Revenue mot nummer 5 Qiao Q.L.

Lass Revenue såg laddad ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Man At Work näst senast. Gången efter det så var han mycket fin då han för Mats E Djuse var helt överlägsen men det var från ledningen och dit blir det tuffare att nå från det här utgångsläget men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Lass Revenue är väldigt vass på speed så om han kan få gå med i en bra rygg och få spara slutstöten fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och då tror jag han har god chans att vara före Qiao Q.L. i mål.

Lass Revenue har bara en seger i år på 11 starter. Han är ofta långt framme och har varit topp tre i 58 % av starterna i karriären så med en fin löpning nu så kan det räcka långt här.

Då barfotaförbudet råder så måste Lass Revenue som alla andra hästar tävla med skor nu och det är ett litet minus. Han har dock fungerat bra och har vunnit med skor tidigare. I övrigt blir det murphy och can't see back och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Qiao Q.L. har inte startat sedan september och är en aning svårbedömd men hon gick ett bra jobb i fredags och hon rapporteras vara rejält förberedd inför comebacken här. Hon är snabb ut och trivs bra i ledningen men det är flera startsnabba hästar med i loppet så jag tror inte hon kommer till spets av egen kraft här men om Nicklas Westerholm kan hitta en hygglig position så kan hon duga en bit här.

Qiao Q.L. har vunnit de sex tidigare lopp hon gått i ledningen så om hon skulle komma till spets så är mycket vunnet här fast jag tror att den positionen är upptagen och skulle hon få göra en del av grovjobbet på egen hand så är hon sårbar.

Qiao Q.L. har även galopperat en hel del tidigare så hon är inte helt att lita på och en galopp tror jag inte hon har råd med här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Lass Revenue - Qiao Q.L.
Solvalla lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip