Dagens rek är till Bollnäs lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 12 Klack Nova mot nummer 5 Lill Kristina.

Klack Nova har ingen vidare rad men hon har härdats i tuffa årgångslopp och gjort det bra och här är hon ute i sin ordinarie klass och kan bli farlig om Oskar J Andersson som kör hästen kan servera henne ett bra lopp och då tror jag på bra chans att hon är före Lill Kristina i mål.

Klack Nova har varit ute mot de bästa i kullen utan att riktigt räcka hela vägen och därför har hon lite för lite pengar på sig men hon är bra för klassen och kommer bli riktigt bra på sikt och om det klaffar med positionerna nu så kan det bli en framskjuten placering här och kanske det kan bli karriärens första seger.

Klack Nova är stark och kommer tävla med lättare skor fram den här gången istället för järnskor som hon tävlade med senast och vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar Joakim Reiser som tränar.

Lill Kristina har ett bra utgångsläge här och kanske han kan köra sig till spets efter en bit och kan således vara långt framme här men även nummer 6 Sikvelands Stjerna kan vara ute efter spets här så det är långt ifrån säkert att det blir någon ledning här.

Lill Kristina har heller ingen seger i karriären ännu och är som så många andra kallblod galoppbenägen men om hon sköter sig här så kanske Robert Wilhelmssons styrning kan räcka en bit men jag tror att Klack Nova är ett strå vassare här.

Lill Kristina - Klack Nova
Bollnäs lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip