Dagens rek är till Umåker lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Livi Majesty mot nummer 8 Global Trademark.

Livi Majesty har gjort sex starter i Daniel Wäjerstens regi med två vinster och tre andraplatser som bästa resultat innan han var lite sämre senast när han slutade oplacerad.

Man har inte hittat någon förklaring till att Livi Majesty var sämre senast men löper han upp till prestationerna han har gjort tidigare i den här regin så kan han bli att räkna med här och då tror jag på god chans att han är före Global Trademark i mål.

Spår fem i volten för Livi Majesty är lite lurigt men om han kliver iväg i rätt gångart så tror jag att han kan bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas för han har bra styrka.

Livi Majesty kommer troligen att tävla barfota fram samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Global Trademark tog över ledningen med 1475 meter kvar av loppet och höll sedan undan till en knapp seger från den positionen då.

Från spår 8 i volten här så kan Global Trademark få smyga med på innerspår och med en lucka till slut så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Livi Majesty - Global Trademark
Umåker lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip