Lopp 9 - 2140m volt

Ett öppet lopp på förhand väljer jag väljer att spela plats på 10 Vilja T.Y.C. Hon såg fin ut senast när han gick i mål med sparade krafter och hon står ikväll bra till med springspår på tillägg. Skulle Örjan Kihlström pricka starten och hitta ett passande utgångsläge kommer hon att fälla många till slut. Notera dock att Vilja T.Y.C. behöver få ett lopp på rulle för att prestera på topp och hon är inte en häst man kör fram i dödens eller ledningen med. Men med gubben i lådan i vagnen lär det knappast bli ett problem. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

12 Future Sox stod för en mersmakande insats på V75 senast, då vann hon med sparade växlar och vi vet att Jörgen S Eriksson håller sin femåring högt. Ikväll är dock uppgiften inte helt enkel med stängt spår samt bakspår på 20m tillägg. Kapaciteten finns där och skulle det lösa sig på ett bra sätt är Future Sox en given segerkandidat men det kan också strula vilket gör henne sårbar.

På start vill jag lyfta fram 3 Never To Young. Hon är den troliga ledaren i loppet och väl i den positionen är hon obesegrad efter två försök. Never To Young gjorde det bra vid segern senast och även om hon inte är helt att lita på så är hon given felfri.

10 Vilja T.Y.C.
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds:2,15

This is the stats tab
This is the post tip