Lopp 9 - 2140m auto

8 Nordetia är en treåring som gjort det mesta rätt hittills i karriären. Efter tre raka segrar kom senast första förlusten, men insatsen var bra och Nordetia sänkte sitt rekord. Formen är bra och detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Utgångsläget är inte optimalt men trots detta så är Nordetia ett givet segerbud.

Skrällen är 2 First Beehiveblast som stått för flera bra insatser på slutet utan att få sätta nosen först. För två starter sedan slutade hon trea i ett försök till E3. Hon kommer till kvällens start med bra form. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Hon kan öppna snabbt och från ett bra utgångsläge är First Beehiveblast garanterad ett bra lopp. När vi får 2,20 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Eloise Frontline har inlett karriären lovande och stred bra som tvåa bakom Nordetia näst senast. Nu har hon ett bättre utgångsläge och jagar revansch. Eloise Frontline kan öppna bra och har samtidigt visat upp en vass speed. Oavsett om det blir ledningen eller rygglopp för Eloise Frontline ikväll är hon ett tidigt segerbud i avslutningen.

2 First Beehiveblast
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip