Lopp 10 - 2140m auto

1 Eagle In Disguise tränas av Daniel Wäjersten och startar här med spännande förutsättningar. Han är kvick iväg från start och ses som det främsta spets budet i loppet. Han kommer med en färsk seger i bagaget och har sex segrar på åtta försök från ledningen. Förstavalet i ett öppet lopp och när vi får 1,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Daniel Wäjerstens andra häst i loppet är 3 Bowling de Lux som gjorde första starten efter lite paus senast. Då fick han se sig slagen från ledningen, men ska nu med lopp i kroppen normalt sett gå fram en hel del formmässigt till dagens start. Det aviseras dessutom barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Men man ska även utrustas med amerikansk vagn för första gången vilket så klart är spännande. Från ett bra utgångsläge idag måste man räknas tidigt oavsett hur loppet blir kört från start.

8 Prometheus är en bra häst för klassen och visade det inte minst senast när han vann på rejält sätt. Nu är utgångsläget inte det bästa och man har pausat lite inför idag. Men till 5% är trots allt Prometheus tidig vid gardering.

1 Eagle In Disguise
Lopp 10 - Dannero
Spel: Plats
Odds: 1,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip