Lopp 10 - 2140m auto

10 Anna Montana har utvecklats fint på slutet och var i den senaste starten ute i en tuff V75-final som vanns av löftet Ikaros Sisu, Anna Montana avslutade då 11,1 sista 600m. Vid segrarna på slutat har hon dessutom imponerat. Formen är fortsatt god och i dagens start är motståndet enklare. Det ser även ut på förhand att kunna bli en lite körning från start vilket Anna Montana skulle kunna profitera på. Men oavsett så kommer hennes avslutning bita bar tillslut, och Anna Montana är min förstahäst i loppet och när vi får 4,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

4 Navona är inte helt att lita på men som när hon fungerar besitter högt kunnande. I den senaste starten fick vi se prov på hennes höga toppar när hon tog en enkel seger från ledningen. Med en liknande prestation idag utmanar Navona på nytt om segern pånytt.

Nämner även 1 Graces Candy som har tagit tre av sina fyra segrar från ledningen och skulle hon lyckas hålla upp innerspåret från start idag kommer Graces Candy leda loppet länge. Streckas vid större gardering.

10 Anna Montana
Lopp 10 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip