Lopp 10 - 2140m auto

2 Rossi Garline har jag ofta lyft fram här i tips och det är först nu på slutet jag fått fog för min optimism. Han kommer med toppform och hade tre raka segrar på kontot inför senast. Senast fick han dock ett tufft lopp i dödens, men han höll klart bra som trea och slog då flera av konkurrenterna han ställs emot idag. Detta är en individ som tål att göra jobb på egen hand om det behövs och från ett perfekt utgångsläge kommer Rossi Garline att sitta bra till direkt i ett andraspår. Han är även vass på speed vilket gör att Christoffer Eriksson har flera valmöjligheter gällande taktik. För mig är Rossi Garline tipsetta.

Men skrällen som jag sla spela är är 10 Grappa Boy. För två starter sedan gick i mål med sparade krafter i samma lopp som Rossi Garline var trea. Detta följde Grappa Boy upp med att senast stå för en mersmaklande avslutning. Han satt sist när attacken väl sattes in men avslutningen var femstjärnig och han plockade in flera längder över upploppet och gick till slut i mål som trea. Nu är utgångsläget vad det är, men det är anmält med amerikansk vagn för andra gången i livet och till låg procent är han tidig här och när vi får 4,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så kan jah inte motstå ett spel.

3 Nugget Zon vann senast mot enklare motstånd men han visade då att formen sitter där.Även Nugget Zon är härdad i tuffa sammanhang och dessutom är han kvick iväg bakom bilen. Skulle han hitta till ledning ökar segerchanserna och dessutom har han bra statistik när han får tävla i Malmö.

8 Catullo Jet är svårbedömd här. Han blev en snackhäst i våras när han vann sin för Jerry Riordan på mersmakande sätt. Då ställs siktet in på de större loppen under året, men efter en skadeperiod har endast rehabilitering stått på schemat. Numera återfinns Catullo Jet hos Alessandro Gocciadoro där hästen gjort fyra starter. Han vann på ett bra sätt för två starter sedan men senast blev det galopp efter en trång situation. Men intrycket var inte helt klockrent för det och det finns lite frågetecken nu när det väntar comeback på svensk mark. Däremot vet vi om Alessandro Gocciadoros hästar sällan ska nonchaleras och att de ofta står billigt inne i loppen rent kapacitetsmässigt i Sverige.

10 Grappa Boy
Lopp 10 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 4,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip