Lopp 10 - 2140m auto

4 Fleur Mearas är ett starkt och rejält sto som stod för en imponerande insats senast när man manglade favoriten Ingesson från dödens och man var den moraliska vinnaren i loppet även om man inte kunde stå emot en smygkörd konkurrent sista biten. För två starter sedan blev man störd i sista sväng men kunde ändå avsluta vasst till en fin andraplats, via 1,14 sista 800m. Med formen på topp har man högst segerchans i min bok och blir därför förstahäst.

Vill nämna 10 La Mauresque som tränaren Jörgen Westholm låter optimistisk kring. Han meddelar att formen är fin och att man haft en del otur i loppen på slutet. Till dagens start ska man lättas i balansen och man meddelar från stallet att man ska streckas tidigt i dagens lopp. Skräll. När fasta marknaden erbjuder 3,00 på att La Mauresque placerar sig topp tre i loppet så spelar jag.

7 Pappajonnys Ilse avslutade fjolåret med att starta på V75 i ett flertal starter. Idag gör man årsdebut det är även debut för tränaren Mikael Eriksson i vagnen bakom Pappajonnys Ilse. Men lever man upp till sitt kunnande och min förstahäst skulle ha en sämre dag är man ett givet segerbud trots årsdebuten.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

10 La Mauresque
Lopp 10 - Romme
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip