Lopp 10 - 2140m volt

9 Zanella kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna och visade senast att hon berättat skyhög kapacitet för klassen när hon håller sig till trav. Zanella är allround och tål att göra en hel del jobb på egen hand och besitter även speed som många konkurrenter har svårt att mäta sig med. Men akilleshälen är att hon emellanåt kan stressa upp sig i loppen vilket ofta leder till galopp. När det som nu dessutom är första gången man provar voltstart i Sverige gör att jag kommer gardera. Men felfri är Zanella normalt sett svårslagen.

4 Southwind Boko är en fin häst som vann på bra sätt från ledningen för två starter sedan. Senast gick man i mål med sparade krafter efter att fått ett snällt lopp i rygg på ledaren. Ikväll är jag inne på att man skulle kunna bli släppt till spets omn Erik Adielsson får iväg Southwind Boko från spår fyra på start. Väl i ledningen sen är detta hästen att slå för övriga.

11 Gitte Silvåkra stod för en bra insats senast när hon slutade trea bakom två toppkonkurrenten. Gången före vann hon på bra sätt via en rapp avslutning när luckan uppstod mellan hästar. Kommer hon bara iväg felfritt från spår fem ikväll kommer hennes avslutning pånytt bita bra. När vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Gitte Silvåkra
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip