Lopp 10 - 2140m Auto

2 Dollar Hornline har förmodligen en bra chans att vinna det här loppet om förra starten har flyttat fram formen ytterligare. Skulle han dessutom hitta till ledningen obehindrat tror jag inte att någon kan besegra hästen om formen är på topp. Årsdebuten gav ett positivt intryck och han var bra som tvåa efter att ha gått en hög 11-tid sista 800m. Bra chans.

9 Self Explosive håller god form och med bra startryggar borde han kunna slinka igenom bra trots sitt bakspår. Senast var hästen tvåa från dödens och var endast slagen av Oxidizer som senast igår vann på ett imponerande sätt inom V75 och även om Dollar Hornline normalt sett är bättre är formen troligen inte hundra procent ännu och Self Explosive kan avgöra med sin speed över upploppet.

11 Gossip Lord brukar ha en rejäl avslutning och det känns som att formen står i zenit. Det behövs såklart lite tur på vägen men med bra draghjälp under slutrundan kommer han att spurta ner de flesta över upploppet. Fasta marknaden erbjuder 2,75 på att Gossip Lord slutar topp-3 i loppet, det tycker jag är aningen högt och klickar i spelet.

5 First Ideal Man är en rolig skräll som har fått ett lopp i kroppen efter vila. Han kommer att kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position och även om motståndet är tufft tror jag inte att han gör bort sig här.

För de som spelar GS75 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

11 Gossip Lord
Lopp 10 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365


Lycka till
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip