Söndagens bästa spel hittar jag i lopp 10 som körs som V75-6 på Rommetravet där jag spelar plats på 14 Ultra Violet. Hon har alltid lovat gott men hade sitt genombrottsår ifjol då hon sprang in över en halv miljon och vann sex lopp på elva starter. Träningsrapporterna från stallet har gått i dur inför den här säsongen och hon årsdebuterade på Bjerkebanan i Oslo i mitten av mars och såg då fin ut, men galopperade 900 meter före mål och det får ses som ett olycksfall i arbetet. Här förväntar sig stallet en fin prestation från Ultra Violet som trots 20 meters tillägg ska ses med bra chans att blanda sig i segerstriden här och att hon ska sluta bland de tre främsta måste det vara toppchans på. Jag spelar plats!

Motstånd saknas inte när det är V75 och den som är främsta utmanaren är 5 Ohh Tooma som under sommaren förra året köptes in till Daniel Redèn och har för sin nya tränare gjort två starter och tog på dessa två segrar. Hon hade också en del fräschörproblem som man nu har kommit tillrätta med och träningsrapporterna är positiva inför den här årsdebuten. Startspåret här är lite snävt, men om hon kliver iväg här så kommer prestationen att vara bra och Ohh Tooma ska ses med chans.

En annan värd att nämna är 4 Kapucine D`Inverne som hade en bra debutsäsong förra året som treåring och matchades mot rätt så tufft motstånd. Här gör hon årsdebut och är bra förberedd enligt stallet för att göra ett fint lopp här. Startspåret däremot är inte bra och risken för galopp är rätt så stor. Om hon dock travar iväg här så ska det bli spännande att se Kapucine D`Inverne här och hon ska absolut räknas.
14 Ultra Violet

Spel: Plats (1-3)

Odds: 2.00

Bolag: bet365Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip