Lopp 10 - 2140m Volt

3 Nouchka DI Quattro ser ut att bli ganska klar favorit i loppet men det är ingen som har imponerat nämnvärt på mig och jag hoppas verkligen att konkurrenterna synar henne.

15 Future Sox har kanonform för dagen och det är en häst som verkligen går hela vägen in i mål. Det är många att runda men förhoppningsvis kan det lösa någorlunda från start och utan strul tror jag chanserna att runda till seger är mycket goda. När vi även får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

7 Brilliant Flair är mer eller mindre ospelad i skrivande stund och det har jag svårt att förstå. Med hjälp av springspåret tror jag att chanserna att hitta till ledningen är stora och jag ser ingen anledning till att Per Lennartsson skulle överlåta initiativet till Nouchka Di Quattro. Väl i ledningen kan de andra få leta efter henne.

9 Kathrine S.H måste jag också betala för. Kapacitetsmässigt hävdar hon sig väldigt väl och med insatsen senast på näthinnan kan jag se henne flyga lågt över upploppet igen.

15 Future Sox
Lopp 10 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip