Lopp 10 - 2640m auto

4 Lozano Boko hade inför senaste starten varit struken för feber men visade ingen ringrost utan stod för en bra insats direkt. Han fick ett tufft lopp utvändigt om ledaren i bra tempo men höll klart bra hela vägen och gick imål som tvåa. Dessförinnan har man två raka segrar. Lång distans nu ska inte vara något minus och nu med lopp i kroppen bör även formkurvan pekar uppåt. Får Lozano Boko ett passande rygglopp ikväll blir han svår att stå emot den sista biten.

1 Il Forte har haft en hel del otur efter sitt uppehåll. Man blev fråntagen två segrar på V75 för dopning men har nu startat igång pånytt. Senast blev det galopp efter att Il Forte blivit skrämd och i starten dessförinnan blev han fast och gått imål med sparade krafter. Formkurvan bör fortsatt peka uppåt och från ledningen ikväll kan det bära hela vägen trots att det nu handlar om långdistans.

Nämner även 2 Americas Dream som kommer med en positiv utvecklingskurva för dagen och har dessutom fått ett perfekt utgångsläge. Americas Dream är garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras vid gardering ikväll. När vi får 2,70 på att man placerar topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

2 Americas Dream
Lopp 10 - Kalmar
Spel: Plats
Odes: 2,70
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip