Lopp 10 - 2140m Auto

2 Sparkling Diamond är hygglig ut från start och med värsta spetskonkurrenten från spår 6 är det min knappa favorit till att sitta i ledningen. Åke Lindblom brukar inte släppa någon över bron och planen lär säkerligen vara att stanna i ledningen från start till mål. Han visade att formen är på plats senast och nu är det anmält barfota för första gången i karriären. När vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

9 Raya D.E är en rejäl häst som har fått två lopp i kroppen nu. Årsdebuten var bra men senast blev han alldeles för het och kunde inte hushålla med krafterna hela loppet. Om han inte är lika hetsig den här gången räcker han normalt långt här.

6 Global At Work spetsade från ett liknande läge senast och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Det är ingen segerstaplare men skulle han lyckas komma till ledningen kan han rinna undan.

11 Almond Paste tror jag är en av de bättre hästarna i loppet och även om läget återigen blev besvärligt så borde formen vara stigande och som bortglömd tycker jag att det är ett roligt drag.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Sparkling Diamond
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip