Lopp 10 - 2140m volt

Mitt drag i loppet är 2 Udine Celeber. Det är bara att titta på det senaste loppet så förstår man att med bättre klaff idag så är hon en given segerkandidat här. Senast hamnade hon i en dålig rygg under slutrundan, men hon kom tillbaka på bra sätt och gick i mål med sparade krafter. Idag är utgångsläget okej och stämmer det bara aningen bättre med positionerna nu är jag inne på att Udine Celeber får retroaktiv utdelning idag. Spännande tipsetta och jag spelar vinnare till 4,50.

7 Madewithlove har visat hög kapacitet. Hon vann bland annat ett uttagningslopp i Oaks för tre starter sedan. Nu handlar det om comeback efter lite vila, men hon ska enligt rapporter ha gått ett bra banjobb på Solvalla inför dagens start. Utgångsläget med springspår på start blev passande och skulle Madewithlove hitta till ledningen räcker hennes kunnande långt även om det skulle fattas lite på toppform idag.

12 Jewilla är jämn och säker i sina prestationer och gör alltid sitt. Det har blivit en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna och det har handlat om V75 vid samtliga tillfällen. Skulle det bli lite överpace på loppet idag kommer Jewillas fart och inställning betala sig bra under slutrundan här.
Streckas tidigt vid gardering.

2 Udine Celeber
Spel: Vinnare
Odds: 4,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip