Lopp 10 - 2640m auto

Här kommer jag spela 3 Ferrari Sisu topp-3 till 2,50. Senast stod han för en klart bra insats i Örebro Int'l det räckte till en mersmakande andraplats, och frågan är om det inte var segern som rök i sista sväng då det blev lite strul med positionerna. Nu jagar han revansch. Formen är på topp och även om Ferrari Sisu inte är någon blixt från start kommer han tidigt sitta bra på det. Han är allround och kan vinna loppet på olika sätt. Nu blir det även amerikansk vagn igen och när dessutom de värsta motbuden har sämre utgångslägen kommer jag lira Ferrari Sisu!

Motbud
9 Admiral As gör här en spännande debut för Daniel Redén och även om man från stallet i första hand vill se att han tar sig an loppet på ett bra sätt. Så ska vi komma ihåg att detta är en topphäst när han presterar på topp och att en viss Daniel Redén tidigare stått för flera förvandlingsnummer när hästarna kommit in i hans träning. Given vid gardering på V75.

Nämner även 5 Revelation som idag gör årsdebut men med risk för att låta tjatig ska vi komma ihåg att Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Så vi kan nog räkna med att även Revelation kommer väl förberedd till dagens uppgift. Han öppnar okej från start och skulle han komma till spets ökar hans segerchans.

3 Ferrari Sisu
Lopp 10 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip