Lopp 10 - 2140m auto

3 Rackham imponerade för tre starter sedan när man vann på bra sätt. Han har även öppnat bättre och bättre från start och från ett bra utgångsläge skulle det vara spännande att se denna femåringen i ledningen. Idag är det även ett spännande kuskbyte, tränaren Christoffer Eriksson har kört hästen vid samtliga 27 starter men idag sitter Örjan Kihlström upp i vagnen för första gången. Givet segerbud i loppet. När vi får 3,75 på att man vinner loppet så spelar jag.

4 Amornero Roc tränas av Alessandro Gocciadoro och kommer till dagens start med bra form. Denna femåring har stått för gedigna prestationer och kommer med en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Kan öppna bra från start och och kommer utmana om ledningen initialt. Idag är det även tränaren själv Alessandro Gocciadoro som sitter upp i sulkyn vilket är intressant.

8 Laradje Vrijthout kommer från en övertygande seger i den senaste starten. Utgångsläget är inte det bästa men har nu blivit nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. Laradje Vrijthout är kvick från start och kommer med Conrad Lugauer själv i vagnen testa från start. Det finns en liten chans på att man kommer till ledningen, men oavsett är han given i striden här.

12 Easy Cash gör det bra bra varje start och kommer med formen på topp, men denna femåring är idag missgynnad av utgångsläget. Skulle det dock bli högt tempo i loppet är detta en skräll som kommer fälla många tillslut.

1 The Bald Eagle har lärt sig att öppna allt bättre på slutet och även om det inte räcker för att nå ledningen idag kommer man sitta bra på det från start. Tränaren Reijo Liljendahl låter optimistisk kring sin häst inför dagens final. Kommer med två raka segrar på kontot och ska inte nonchaleras helt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Rackham
Lopp 10 - Åby
Spel: Vinnare
Odda: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip