Lopp 10 - 2140m volt

4 Västerbo Blizzard stod för ett rejält slutvarv senast och segern inkasserades på mersmakande sätt. Han har nu gjort tre starter för Fredrik Wallin och känslan är att Västerbo Blizzard hittat nya växlar. Spåret är inte det bästa när det handlar om voltstart men han är stabil och har hanterat snäva spår bra tidigare. Jag räknar med att Magnus A Djuse kör offensivt från start och skulle det räcka hela vägen till ledningen kommer han bli svår att rå på. Men även från andra positioner ska Västerbo Blizzard att räknas tidigt och till 2,85 spelar jag vinnare.

Motbud
Från springspår vill jag lyfta fram 6 Valnes New Love som besitter bra fart vilket han visade upp för tre starter sedan när han avslutade sylvasst som trea. Nu kommer Valnes New Love med ett lopp i kroppen efter sjukdom och formen bör peka uppåt. Kommer han bara till bra från start är 16% lockande och Valnes New Love streckas vid gardering.

Nämner även 10 Global Dependable som visade uppåt form senast i en snabb avslutning. För två starter sedan satt han fast med sparade krafter på V75 och med lite klaff ikväll kommer Global Dependable vara långt framme ikväll.

4 Västerbo Blizzard
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,85
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip