Lopp 10 - 2140m auto

10 Hannibal Face har nu fått tre lopp i kroppen och formen pekar rakt upp. Jag trodde mycket på honom för två starter sedan på V75, men då blev det galopp. Däremot var insatsen klart bra efter galopp och senast vann man ett enklare lopp på Åby. Nu är utgångsläget vad det är, men kunnandet är högt för klassen och skulle det bara stämma någorlunda med positionerna längs vägen är Hannibal Face min tipsetta.

Skrällen är 5 Garth Vader som nu gör en spännande debut för Jörgen Westholm. Detta är en bra häst som tidigare varit hos Svante Båth. Det blir spännande att se vad detta miljöombyte kommer att innebära för en redan bra häst. Garth Vader är allround i loppen och till låg procent är han en given skräll att betala för vid gardering. När vi även får 2,40 på att han placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 3 L.A.Boko som visade upp en härlig inställning senast när han vann på V75 från dödens. Idag är i utgångsläget bra och L.A.Boko trivs när han får vara med i den främre träffen och dessutom är skor på hovarna inget problem.

5 Garth Vader
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,40
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip