Lopp 10 - 2100m Auto

10 Don’t Be Weak har segrat i hälften av karriärens starter och skulle han vara på samma nivå som vid segrarna blir jag inte förvånad om dom sveper hela fältet. Hästen har dock varit ifrån tävlandet lite och har varit förkyld under den perioden och det är osäkert vart man står formmässigt. Känslan är att det blir ett snällt upplägg för att sedan köra till slut och det kan bli för långt fram.

5 Mellby Highball drog vinstlotten när det gäller spårlottningen och med de värsta konkurrenterna från ett bakspår kan det vara så enkelt att Mellby Highball leder från start till mål. Jag tycker dock inte att stilen är klockren alla gånger och helt övertygad om ledning är jag inte även om han får ses som spetsfavorit.

Jag vill varna för 8 Beluga Winner som endast är spelad till 3% i skrivande stund och han brukar kunna avsluta riktigt snabbt över upploppet när han får gå i ryggar så länge som möjligt. Med två strykningar invändigt tror jag att det blir full laddning från start för att hitta en bra position och med rätt draghjälp på vägen kan storskrällen vara ett faktum. När man får hela 3,00 på att Beluga Winner placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För den som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Beluga Winner
Lopp 10 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip