Lopp 10 - 2140m volt

Min ide i loppet är 8 The Primerose som fick en tuff inledning på loppet senast i ett uttagningslopp till Derbystoet, men hon krigade ändå starkt hela vägen in i mål. Hon är kvick iväg från start och trots sitt tredjespår i volten kan hon snabbt vara ikapp starthästarna. Får man sen överta ledningen är mycket vunnet. Men The Primerose ska ses som ett segerbud i loppet även från andra positioner. Förstahäst i ett öppet lopp. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

15 Carry Cash har fått ett uselt utgångsläge idag med bricka femton och bakspår på tilläggsvolten. Men i den senaste starten satt han fast med krafter kvar på V75, i ett lopp som Tattoo Avenger vann så sent som i lördags. Innan det har han ställt emot bland annat Zion Font vid dubbla tillfällen och även om programraden inte ser så hisnande ut, så är formen betydligt bättre än så. Visst behöver man lite tur längs vägen här men ser man till kapaciteten är man helt klart med och utmanar om segern i ett öppet lopp.

9 Bon Bini har gjort det bra sedan hon kom till Oskar J Andersson, det har blivit fem segrar och tre andraplatser hittills. Idag har hon ett tufft och snävt spår på tillägg men kapacitet finns och skulle det bara lösa sig någorlunda är man med och utmanar här.

10 Eight Hour spikade vi senast till 26% på V75 i den senaste starten med framgång. Nu är känslan att uppgiften inte ser lika passande ut. Även om hon är ett givet streck vid bred gardering så blir hon bara en i mängden denna gången.

Nämner även 1 Minnucci Zon som står med spännande förutsättningar för att smyga med i loppet. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket känns spännande.

8 The Primerose
Lopp 10 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip