Lopp 10 - 2140m auto

Vi avslutar omgången med att ta ställning för draget 9 It's Peppertime. Han kommer nu med ett lopp i kroppen och har en formkurva som pekar uppåt. Kunnandet och kapaciteten är som vi vet skyhög och med tanke på att jag är inne på att det kommer gå undan från start bör It's Peppertime kunna få ett passande lopp. När väl sen Jorma Kontio väljer att ta initiativ i loppet kommer han gå hela vägen in i mål och till 12% är värdet högt. Vi får även 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet vilket är taget.

5 Danao Degli Dei har inlett lovande hos Adrian Kolgjini och kommer nu med två raka segrar. Båda segrarna har tagits på övertygande sätt och från ledningen. Vi kan därför räkna med att Adrian Kolgjini kommer göra ett rejält försök att hitta till spets även idag och skulle han komma dit utan att det kostar allt för mycket är han hästen att slå. Men det finns risk att det väntas svar invändigt och dessutom är nu distansen en 500m längre än vid segrarna på slutet vilket gör att Danao Degli Dei i min bok inte är en favorit jag kommer gå emot.

3 Winner Brodde gjorde det bra senast utan att glänsa lika mycket som vid segern gången innan. Men även detta är en bra häst för klassen som jag vet att Johan Untersteiner gillar. Rapporterna från stallet är dessutom positiva inför dagens start och med tanke på utgångsläge kommer Winner Brodde kunna få ett bra lopp och ska således räknas tidigt.

9 It's Peppertime
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip