Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i kvällens V86 Xpress och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Auto Relight är topp tre i loppet.

Auto Relight har tänt till rejält på slutet och var senast bra som fyra via 12 tempo sista 700 meterna bakom vinnande Global Thunder efter att ha fått göra mycket grovjobb under slutvarvet. Att tränaren själv Stefan Melander kör hästen här är inte så stort minus för så var även fallet vid Auto Relights första och hittills enda seger och från ett fint utgångsläge här så tror jag att han kanske kan nå spets efter en bit eftersom startraketen Thelma De Glatigne har blivit struken men Mellby Ess med Petter Lundberg är säkert sugna på tätpositionen också men skulle "Tarzan" komma till spets med Auto Relight utan att det kostar alltför mycket kraft så är mycket vunnet här men det lika gärna bli rygg ledaren men över den långa distansen här så tror jag att det kommer uppstå luckor och då kan han bli farlig den sista biten.

Auto Relight har varit topp tre i 35 % av sina 31 starter hittills och han kommer troligen att tävla barfota runt om och eventuellt med skygglappar meddelar Stefan Melander som tränar och även om det är ett par tuffa motståndare här så tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 7 Mellby Ess som gick en stark avslutning via 13,3 sista 800 meterna som tvåa bakom vinnande Man O'War senast och han är kvick ut och skulle kunna nå ledningen här och kommer Petter Lundberg till spets så tror jag att han kör i den positionen. Det blir ett norskt huvudlag för första gången och annars blir det barfota runt om samt vanlig vagn som tidigare rapporterar man från stallet.

En annan motståndare till Auto Relight är nummer 3 Cargo Door som har har gjort bra insatser förutom senast men hade problem med halsen då och var lite ursäktad men gick dessutom med skor då men den här gången ska han köras barfota runt om och kan bli att räkna med i segerstriden från ett bra utgångsläge och barfotabalansen nu är troligen en stor fördel och annars blir det stängt huvudlag samt rycktussar som senast meddelar Sofia Aronsson som tränar.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Auto Relight
Solvalla lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip