Dagens rek är till Jägersro lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Bandit Brick är topp tre i loppet.

Bandit Brick är en segervan häst som har vunnit 30 av sina 37 tidigare starter men galopperade bort sig näst senast och borde ha vunnit gången efter det när han kördes till ledningen med 1950 meter kvar av loppet även om Toddler gjorde det bra när han fick chansen från rygg ledaren efter en sämre kuskinsats men med lopp i kroppen nu så tror jag att Steen Juul kan servera hästen en fin resa och med de rätta ryggarna under slutvarvet så blir han svår att stå emot över nerförsbacken på Jägersro och ska då ha en bra chans att vara sämst trea i mål här.

Utgångsläget är inte det bästa här men det är lång distans och han duger bra i Bronsdivisionen och har en viss segerchans. Inga ändringar är planerade utan det blir barfota runt om samt svensk jänkarvagn och ett öppet huvudlag precis som senast meddelar Steen Juul som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Global Trust som har varit fin i två raka spetssegrar som valack efter uppehåll men spår 11 oroar en del här men så fort tempot bedarrar där framme så tror jag att Björn Goop som får chansen här styr på och då kan han ta ner sitt motstånd från dödens om han sköter sig lika bra som i de två senaste starterna.

En annan motståndare till Bandit Brick är nummer 1 Vischio Holz som tog en mycket fin seger senast men han blir troligen över från start och är således sårbar här men om Carl Johan Jepson kan hitta loss så kan han sluta i den främre träffen på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 Bandit Brick
Jägersro lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip