I det här loppet tror jag väldigt mycket på favoriten 9 Seismic Wave.Jag har rekat honom som vinnare i ett annat speltips här på Rekatochklart.

Bakom honom är det dock väldigt öppet i striden om topp 3-placeringarna. En häst som har blivit helt bortglömd den här gången och kan spelas till otroliga odds är 10 Betting Rebel.

Han såg inte bra ut senast. Visst. Och tränas av en amatör som alltid är optimistisk. Vilket gör att en del gnäller extra mycket då han har en dålig dag. Men i den senaste starten var Betting Rebel ursäktad. Han skulle ha tävla barfota runt om den dagen V75 sköts upp pga tekniskt strul på ATG. Det började sedan regna och barfota runt om blev skor och en start i en vattenpöl på innerspåret vilket han inte gillade. Så den starten glömmer vi.

Innan det gick Betting Rebel bra under en längre tid. Näst senast var han fyra i en V75-final på Solvalla från spets över full distans. I starten innan det vann han på Solvalla och gången innan det var han tvåa på V75 på Färjestad från just bakspår. Endast slagen av en smygkörd.

Betting Rebel är bäst i ryggar och över kort distans. Något han bjuds på idag. Enligt tränaren är han finare i jobben nu än inför senast och han ska täva barfota runt om. Han har dessutom startsnabba ryggar. Många plusfaktorer.

Det här är inget säkert spel men då jag inte håller Betting Rebel som någon sämre häst än exempelvis Mr Southwind och då Randemar R.D. blev hovöm senast och ska tävla med skor nu så är det här platsoddset obegripligt högt. Betting Rebel är lika bra som de andra hästarna bakom favoriten.

Speltips lopp 10 Örebro:
Plats (topp 3) Betting Rebel – odds 16.00 Unibet , LeoVegas & Casumo

I skrivande stund är platsoddet i poolspelet på ATG 4-6 ggr pengarna.

This is the stats tab
This is the post tip