Dagens rek är till Halmstad lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Bring Me Bajern är topp tre i loppet.

Bring Me Bajern har gjort två starter i ny regi för Håkan K Persson och han har vunnit båda från dåliga utgångslägen.

Vid vinsten i den senaste starten så kördes Bring Me Bajern offensivt och tog över ledningen på den första långsidan och från spets så höll han sedan undan till en klar seger.

Bättre spår för Bring Me Bajern här och han kan kliva iväg rätt bra från start och med ledningen inom räckhåll så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag på god chans att han är sämst trea i mål här.

Bring Me Bajern kommer troligen att tävla i jänkarvagn den här gången istället för vanlig vagn och med ett helstängt huvudlag istället för helstängt med hål i som han har haft tidigare.

Bring Me Bajern är en fyraårig valack som har startat åtta gånger. Fyra segrar och ett andrapris har det blivit och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han är långt framme på nytt.

Den värsta motståndaren till Bring Me Bajern anser jag vara nummer 5 Shapes som har inlett karriären lovande med två vinster och en andraplats på tre starter hittills.

Senast så fick Shapes ta över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och då vann han sedan enkelt från den positionen.

Shapes har inte visat någon direkt startsnabbhet men kan Björn Goop få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en fin placering på nytt.

I övrigt kan nummer 6 Matilda Cash som gjorde bort sig med galopp i årsdebuten senast vara intressant.

Kan Matilda Cash hålla ordning på benen så har hon gott kunnande och då är hon också startsnabb och kan utmana Bring Me Bajern i kampen om ledningen så kan Conrad Lugauer servera henne ett passande lopp så kan hon bli att räkna med här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Bring Me Bajern
Halmstad lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip