Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Encore Un Sisu är topp tre i loppet.

Encore Un Sisu hade ingen vidare rad med tre raka galopper innan hon gjorde debut i ny regi för Frode Hamre senast.

Encore Un Sisu fick en bra start från sitt sjundespår bakom bilen då och travade utvändigt ledaren innan hon tog över ledningen med knappa halvvarvet kvar av loppet och sedan så stack hon undan till en klar seger.

Kan Lars Anvar Kolle som kör Encore Un Sisu servera henne en fin resa med bra ryggar att gå i så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så jag tror på god chans att hon är sämst trea i mål här.

Med lopp i kroppen nu så tror jag Encore Un Sisu ska vara minst lika bra som senast och hon har gått bra i Sverige från dåliga lägen för sin tidigare tränare så när man nu gästar Sverige igen så tror jag på en bra insats på nytt.

Förutom skor runt om blir det ett öppet huvudlag och en vanlig vagn för Encore Un Sisu som senast meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till Encore Un Sisu anser jag vara nummer 3 Got To Dash som avslutade positivt till tredjeplatsen bakom vinnande Indiana Boko näst senast.

Got To Dash var sämre gången efter det och galopperade bort sina möjligheter men han är kvick iväg så felfri nu så kan det bli tidig ledning här och skulle han komma till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till Encore Un Sisu är nummer 1 Payet D.E. som gjorde en bra insats vid vinsten från dödens senast.

Innerspår är inte optimalt för Payet D.E. för han kan inte hålla upp ledningen men skulle luckan uppenbara sig så han han komma in i matchen. Han tävlar alltid med skor så skotvånget gynnar honom.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Encore Un Sisu
Solvalla lopp 10
Spel: Plats
Odds: 2.25 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip