Dagens rek är till Jägersro lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Global Trustworthy vinner loppet.

Global Trustworthy har gjort det bra i fyra starter efter långt uppehåll. Han har kommit till ledningen i två av loppen har då också vunnit.

Global Trustworthy kördes till ledningen och drog sedan i jämn hårt fart och gick sedan undan till en säker seger via 10,9 sista 800 meterna i finalen av Gulddivisionen senast.

Global Trustworthy trivs väldigt bra i spets så jag tror att Jorma Kontio trycker till och kostar det inte alltför mycket kraft för att få ta över ledningen av nummer 1 Angle Of Attack så säljer han sig dyrt från den positionen.

Global Trustworthy går bra både i ledningen och bakifrån även om spets vore att föredra. Det blir troligen barfota runt om samt ett öppet huvudlag och en jänkarvagn som tidigare meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Velvet Gio som vann lätt trots en tung resa i debuten i den högsta klassen senast.

Här är det ett dåligt utgångsläge för Velvet Gio men blir det lite körning där framme så kan han gynnas av det och är han lika bra igen som senast så kan han komma in i matchen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 12 Slide So Easy som står tufft placerad här men han radar upp bra prestationer.

Näst senast var Slide So Easy över i USA och gick bra som tvåa bakom Zacon Gio och gången efter det så kördes han fram i dödens med 900 meter kvar av loppet men kunde inte rå på vinnande Justice Ås utan fick på nytt nöja sig med andraplatsen.

Med ett uppskruvat tempo och en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan Slide So Easy bli farlig den sista biten fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Global Trustworthy
Jägersro lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 2.60 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip