Det är V75-tävlingar ifrån Jägersro ikväll. I lopp 10 så spelar jag att nummer 9 Hail Mary vinner loppet.

Hail Mary har vunnit hela 12 av karriärens 15 starter. För tre starter sedan så gick han dock på pumpen när han i ett litet fält mot fyra motståndare fick vandra först i andraspår och det mäktade han inte med så han kom in som fyra bakom Global Adventure som spurtade in till seger.

Gången efter det så hade Hail Mary bakspår och han hamnade en bit ner i kön innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så spurtade han in till andraplatsen bakom Aramis Bar som drog det längsta strået då.

Hail Mary var tillbaka i vinnarcirkeln senast när han var ute i ett litet fält på Hagmyren. Han tog då ledningen och han var sedan aldrig i förlustfara.

Hail Mary tål göra en hel del jobb själv och lång distans är bara en fördel. Med strykningen av nummer 2 Expensive så har han rygg på en startsnabb nummer 3 Karat Band i startögonblicket. Kan Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh här hitta en bra väg med honom så tror jag han blir svårstoppad i det här fältet.

Det är inte omöjligt att Hail Mary kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede om Per Lennartsson skulle vara offensiv men spets är inget måste för att han ska räknas med bra segerchans här.

Hail Mary kommer troligen att tävla barfota bak samt i en hybridvagn och med ett öppet huvudlag som han har haft tidigare.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Guzz Mearas som inte har startat sedan han blev tvåa i finalen av SprinterMästaren tidigare i sommar så formen nu är lite oviss.

Innerspår är inte helt optimalt då Guzz Mearas bara har öppnat medium bakom bilen tidigare och han kan nog inte hålla ut nummer 3 Karat Band och nummer 6 Tabasco C.D. som båda är snabba den första biten.

Löser det sig med positionerna för Guzz Mearas så kan han avsluta loppet fort och då kan han duga en bit mot det här gänget.

I övrigt kan nummer 6 Tabasco C.D. som fullföljde bra och kom in som femma i Ragnar Thorngrens Minne på Åby senast vara intressant.

Tabasco C.D. är väldigt snabb iväg så här tror jag det blir full laddning från början och tar han en längd på nummer 3 Karat Band så finns ledningen inom räckhåll fast det finns en risk att det blir en utdragen spetsstrid vilket jag tror är gynnsamt för min vinnare i slutändan.

Skulle Tabasco C.D. istället komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Hail Mary
Jägersro lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip