SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det är V75-tävlingar på Romme idag. I lopp 10 så spelar jag att nummer 10 Hell Bent For Am vinner loppet.

Hell Bent For Am hade gjort allt rätt på svensk mark med fyra raka segrar på lika många starter inför uttagningsloppet till denna final senast.

I Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen så svarade Hell Bent For Am för en mycket vass insats. Han travade då större delen av loppet i dödens på den ledande Bolero Gar. På upploppet så sänkte han sedan ledaren och han avgjorde sedan på ett bra vis till seger.

I uttagningsloppet till denna final så hade Hell Bent For Am bakspår så han hamnade en bit bak innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och han fullföljde sedan okej som trea i ett lopp där Bombus Jet avgick med segern.

Hell Bent For Am tappade ett bandage på bakbenet då och det trasslade in sig på frambenen så han blev rejält störd av detta och det var ändå mycket bra gjort att greja en finalplats.

Utgångsläget nu är inte det bästa för Hell Bent For Am men blir det lite körning där framme och om det löser sig med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot när Örjan Kihlström väljer att sätta in slutstöten om han kan undvika materialstrul den här gången.

En farlig motståndare till min vinnare är nummer 3 Hennessy Am som svarade för en vass prestation i uttagningsloppet senast.

Hennessy Am travade då i dödens och in på upploppet så satte han klorna i den ledande Climber och han dansade sedan undan till en klar seger.

Hennessy Am är bara medelsnabb från start fast utgångsläget är passande så här borde det kunna bli en vettig position och får han en fin resa så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Hennessy Am kommer troligen att tävla med skor runt om och öppet huvudlag som tidigare men eventuellt åker jänkarvagnen på nu.

I övrigt kan nummer 2 No Doubt som var jättebra senast för han vann ju på nytt svenskt rekord då.

Emilia Leo körde lite på safe senast och det innebar att Vegan Face tog sig förbi i startrusningen. No Doubt vandrade sedan i dödens i ett högt tempo och han avgjorde sedan på ett bra vis till en knapp seger.

Kommer No Doubt till ledningen den här gången är det inte aktuellt att släppa utan då körs han i den positionen så länge lampan lyser.

No Doubt kommer att värmas i en jänkarvagn nu och blir det så till loppet så vore det första gången.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 Hell Bent For Am
Romme lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 bet365

This is the stats tab
This is the post tip