Dagens rek är till Hamburg lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Hugo Lobell vinner loppet.

Hugo Lobell är en färsk derbyvinnare som kommer med två raka segrar som hävdat sig väl mot tufft motstånd tidigare och vid årets enda förlust så var han tvåa på Bjerke under Oslo Grand Prix dagen i juni och trots bakspår här så tror jag att Rick Ebbinges styrning rundar det här gänget.

Hugo Lobell har nästan bara gjort starka insatser i karriären och han tål att trava i dödens om det skulle behövas men Hamburgs svängar är lite extra vida så det krävs lite extra bra psyke av dödenshästen om man ska vinna därifrån men Hugo Lobell är inte sämre bakifrån även om det hade underlättat en del om det blev hårt tempo där framme.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Wide Game som har gjort tre starter i Jerry Riordans regi och har slutat trea samtliga dessa gånger och vid tredjeplatsen senast så reparerade han en galopp på ett bra vis och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera hästen en fin resa här så kan det bli en framskjuten placering på nytt men han får ses främst som ett platsbud här. Det blir skor runt om samt bike och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Nummer 7 Massai är en annan motståndare till min vinnare som fullföljde bra som fyra i tuff omgivning på Vincennes senast men han hade innan det plockat tre raka segrar och kan duga en bit här i det här sammanhanget.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

9 Hugo Lobell
Hamburg lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip