Det är V75 tävlingar ifrån Solänget idag. I lopp 10 spelar jag att nummer 6 Jackpot Vrijthout vinner loppet.

Jackpot Vrijthout har gjort fyra starter sedan han kom i träning hos Björn Goop. Två segrar har det blivit så här långt och här tror jag på god chans till en ny seger.

Jackpot Vrijthout debuterade i ett lopp under Elitloppshelgen och då slutade han precis utanför de prisplacerade hästarna. Efter den insatsen så har han blivit bättre och bättre för varje start.

Näst senast så hade man satt på en jänkarvagn för första gången på Jackpot Vrijthout och då kom också den första vinsten sedan han kommit till ledningen.

Jackpot Vrijthout kördes till ledningen även senast och sedan så vann han väldigt enkelt från den positionen.

Jackpot Vrijthout har bara provat på svensk voltstart en gång tidigare men han har fått springspår nu så här tror jag att Björn Goop kan köra sig till spets igen. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han säljer han sig dyrt.

Lång distans nu tror jag Jackpot Vrijthout ska klara av och att det blir hybridvagnen istället för jänkarvagnen nu har nog inte så stor betydelse. Bortsett från vagnbytet blir det barfota runt om och öppet huvudlag som senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Anything For You som kommer med fin form till den här starten. Lång distans vann han över näst senast på Lahti och det är absolut inga problem.

Gången efter det i Seinäjoki så fick Anything For You en invändig löpning och han avslutade sedan bra när han fick luckan och kom in som tvåa bakom Arctic Lover som vann det loppet.

Erik Adielsson kör Anything For You åt Risto Airaksinen nu och kan han hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Anything For You kommer troligen att tävla med norskt huvudlag samt jänkarvagn och tåskor meddelar man från stallet.

I övrigt kan nummer 5 Four Guys Dream som galopperade i första sväng senast och det var omotiverat fast han har gjort så tidigare vara intressant.

Gången innan det så var Four Guys Dream väldigt bra när han spurtade in till seger i ett överpaceat lopp på Axevalla. Lurigt spår i volten nu även om en strykning underlättar en del.

Det är även första gången över lång distans för Four Guys Dream nu men har han en bra dag och om min vinnare skulle göra bort sig eller underprestera så kan han slå till här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Jackpot Vrijthout
Solänget lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip