Dagens rek är till Östersund lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Milligan's School vinner loppet.

Milligan's School startgalopperade i finalen av Olympiatravet som Propulsion vann näst senast. Gången efter det så var han ute i Elitloppsförsöket som Aubrion Du Gers vann och där slutade han oplacerad efter att ha fastnat i en kall rygg. Här tror jag på tidig ledning och i den positionen så tror jag han kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Det är medeldistans nu istället för en engelsk mil 1609 meter som det var i den senaste starten för Milligan's School och det tror jag får ses som en fördel och Carl Johan Jepson upp i vagnen för första gången är mycket intressant och dessutom så blir det barfota runt om nu. I övrigt inga andra utrustningsändringar jämfört med senast.

Milligan's School känns verkligen fin för dagen meddelar Stefan Melander som tränar honom och om det inte kostar för mycket kraft att nå ledningen här så tror jag på bra chans till seger.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Double Exposure som fick en jobbig löpning i Elitloppsförsöket som Readly Express vann senast fast hon var inte heller som bäst för dagen utan vara slagen tidigt då. Daniel Redén tror den sämre insatsen berodde på magproblem i samband med den dåliga banan.

Här tror jag att det finns en klar risk för dödens igen och då kan det bli tufft att vinna loppet men skulle Örjan Kihlström som kör hästen servera henne en bra löpning så kan hon bli farlig den sista biten.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Volnik Du Kras som gav ett fint formbesked vid vinsten på Vermo i början på maj. Med bra ryggar under slutrundan och ett uppskruvat tempo så kan han duga en bit här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Milligan's School
Östersund lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip