Dagens rek är till Örebro lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Mister Donald vinner loppet.

Mister Donald brände som storfavorit senast när han galopperade i starten. Han gick sedan en stark upphämtning via 15,1 sista 1900 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Optimum Terminator.

Gången innan det så kördes Mister Donald till ledningen i ett tidigt skede och gick sedan undan till en ohotad seger via 12,5 sista 800 meterna.

Håller Mister Donald ordning på benen här så tror jag han leder loppet från start till mål om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor hade han på alla fyra hovarna vid segern från ledningen näst senast så tror jag inte ska vara något bekymmer.

Mister Donald har startat fem gånger tidigare med två segrar som bästa resultat men han har aldrig varit sämre än trea hittills och jag tror han har god chans att ta en ny seger här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Mellby Hoffa som har inlett karriären lovande med 5 vinster på 7 försök.

Senast så travade Mellby Hoffa i ledningen över tre varv men hade en del problem med travet och slutade oplacerad. Han kan sluta långt framme här om han är tillbaka i full form.

En annan motståndare till Mister Donald är nummer 2 Rackham som har fått gå den tunga vägen utvändigt ledaren i de två senaste starterna och har då knäckt ledaren men har ändå inte fått sätta nosen först.

Rackham är stark och rejäl och är under utveckling och skulle min vinnare ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp så kan det räcka långt här. Han ska lättas i balansen till aluminiumskor meddelar Christoffer Eriksson.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Mister Donald
Örebro lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip