Dagens rek är till Umåker lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 14 Narold Vox vinner loppet.

Narold Vox har varit ute i högsta klassen inom V75 spelet i de två senaste starterna. Han såg fin ut som fastlåst senast och för tre starter sedan så vann han på just Umåker över en dryg distans.

Narold Vox har gått på isbana en gång tidigare och vann då och han möter betydligt enklare motstånd än vad han har gjort på slutet så jag tror han blir svår att stå emot över upploppet.

Narold Vox trivs över lång distans och han är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand så om Mats E Djuse som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag han har god chans att ta en ny vinst här.

Narold Vox har dubbla tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten här men det tror jag han löser och om inte kusken sätter in slutstöten försent så tror jag han rundar det här gänget till seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 15 Magnifik Brodde som har strålande form och har radat upp segrarna.

Flera av vinsterna för Magnifik Brodde är dock tagna i enklare gäng fast skulle han få lifta med i ryggen på min vinnare under slutrundan så kanske han kan utmana över upploppet. Skor på och den långa distansen är inga problem.

En annan motståndare till Narold Vox är nummer 12 Zorro Swing som har lopp i kroppen och kan vara klart förbättrad till den här starten.

Zorro Swing vann den här tävlingsdagen ifjol och kan Jens Eriksson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

14 Narold Vox
Umåker lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip