Dagens rek är till Eskilstuna lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Pablo Andover är topp tre i loppet.

Pablo Andover har haft en strålande vintersäsong med många bra lopp. Han gillar den korta distansen och gav ett härligt formbesked senast vid delad vinst med Scarlets Mirakel och han kan både öppna bra och spurta vasst till slut och från ett fint utgångsläge här så sitter Bengt L Axelsson bra till direkt och jag tror han är starkast i det här gänget.

Senast tävlade Pablo Andover med brodd runt om, men den här gången slipper han broddarna fram vilket är positivt. Banan var verkligen inte bra senast och det låg väldigt mycket snömodd på den. Med tanke på hur banan var så får han däremot fullt godkänt för insatsen.

Bengt L Axelsson tror inte han kan ta sig till ledningen eftersom Ebony Boko är väldigt snabb iväg, men han kommer ändå åka med en bit i början för att se vad som händer i loppet. Helst vill han ha ett rygglopp, men samtidigt vill han inte sitta invändigt så skulle han hamna i dödens är det väl ingen katastrof, men det kan bli tufft att vinna loppet från den positionen fast med en fin resa här så tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Det blir inga ändringar förutom brodden så det blir en vanlig vagn och helstängt huvudlag med hål meddelar Bengt L Axelsson.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Ebony Boko som gick bra senast mot tufft motstånd på V75 och från ett bra utgångsläge är taktiken given då han är riktigt snabb ut så tror jag det blir ledningen och det är en position han trivs bra i men det är flera snabba hästar i loppet så det kan gå undan i täten och då tror jag han får svårt att hålla undan för Pablo Andover till slut.

En annan motståndare till mitt spel är nummer 2 Peder Mykla som har tagit många vinster från ledningen och Dagfinn Aarum meddelar att hans plan är att köra för spets och då kan det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen vilket jag tror gynnar Pablo Andover i slutändan här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Pablo Andover
Eskilstuna lopp 10
Spel: Plats
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip