Dagens rek är till Hagmyren lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 Pydin vinner loppet.

Pydin hade gjort det bra en längre tid utan att få vinna innan segern kom senast. Då satt han långt ner i fältet och gick med i ryggar och avgjorde säkert över lång distans på Dannero.

Utgångsläget här är inte det bästa över kort distans men en invändig strykning av nummer 1 Bellfaks underlättar en del och när sedan en annan farlig motståndare i nummer 11 Lome Brage också blev struken så försvann två av de största hoten.

Ove A Lindqvist kör Pydin och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en bra avslutning och då tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet här.

Senast så tävlade Pydin med urryckare för första gången och det blir samma nu. Annars blir det inga ändringar utan barfota bak samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn, säger Niclas Torstemo som tränar.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Mel Odin som kan lägga iväg bra från start och kan vara loppets tidiga ledare och om Micael Melander skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Pydin är nummer 7 Myr Faksen som var fin vid segern näst senast fast gången efter det var han inte lika vass. Distans och startspår passar honom bra men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

8 Pydin
Hagmyren lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip