Speltips: Lopp 10: Rafiki Fri

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-01-20 17:45
Land: Sverige
Liga: Örebro
Odds: 1.70
Tips: Plats
Dagens rek är till Örebro lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 7 Rafiki Fri är topp tre i loppet.

Rafiki Fri avslutade starkt fram till andraplatsen via 10,5 sista 800 meterna bakom vinnande Felix V.M. senast och om det blir lite tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och då tror jag han är sämst trea i mål här.

Rafiki Fri har fått lite snällare lopp för att man ska stärka självförtroendet på hästen men senast så visade han att formen är på gång med en riktigt bra avslutning till andraplatsen inte långt efter vinnaren och även om spåret blev långt ut på vingen här så tror att Anna Isabelle Karlsson som har kört hästen i samtliga starter kommer att försöka att öppna lite bättre än vanligt för att hitta ner i en vettig position och löser det sig med löpningsförloppet tror jag han är med i den främre träffen här.

Rafiki Fri är en sexårig valack som tränas av Hans Karlsson som har varit på plats i 54 % av sina 56 tidigare starter och jag tror att de siffrorna kan förbättras ytterligare här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Dream Lane som var duktig vid vinsten från ledningen näst senast och vid starten efter det var han ute i ett lopp på Vincennes över lång distans men hade inget med utgången att göra från tredje invändigt men här tror jag att Carl Johan Jepson laddar mot ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen för från spets har han 5 vinster på 6 försök men det är inte säkert att det blir någon ledning här då det finns flera ekipage invändigt som kan öppna bra.

En annan motståndare till Rafiki Fri är nummer 9 Dulco Di Quattro som kommer från en seger och om Dennis Spangenberg som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

7 Rafiki Fri
Örebro lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet
  Lopp 10: Rafiki Fri
Spela på Speltips Lopp 10: Rafiki Fri
DrTrav - 20 Januari 2019 - 14:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming