Dagens rek är till Bergsåker lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 och Dagens Dubbel. Jag spelar 4 Tobin Kronos som jag tror håller ut 6 Nuncio och får ta över ledningen från 3 Food Money och väl där blir den mycket svårslagen. I förra starten slog den på en startgalopp men gick väldigt bra efter det och visade gryende form. Hästen ska köras barfota runt om och med vanlig vagn nu istället för jänkarvagnen som han tävlade i senast och det kan ge en extra växel över upploppet.

Tobin Kronos tränas av Daniel Redén som varit väldigt framgångsrik med många topphästar i stallet. Örjan Kihlström kör hästen precis som vanligt och han är mycket rutinerad och jag tror han löser den här uppgiften även om den inte skulle komma till ledningen efter en bit. De värsta motståndarna i loppet är 6 Nuncio men den visade ingen toppform senast och behöver nog en rejäl genomkörare inför matchningen mot Prix D’Amerique senare i vinter och 7 Digital Ink som spurtar bra till slut men jag tror inte den rår på min vinnare över upploppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i DrTrav-bloggen. Missa inte heller min och Micael Brobergs V75-duell. De tipsen finns i Rekatochklart-bloggen. Lycka till med spelen!

4 Tobin Kronos
Bergsåker lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 2.60 bet365

This is the stats tab
This is the post tip