Dagens rek är till Gävle lopp 10 som ingår i kvällens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 14 Unique Juni vinner loppet.

Unique Juni har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern. Näst senast på Vincennes så travade hon en stor del av loppet utvändigt om ledaren över lång distans men hon gjorde det bra och via en stark avslutning så fångade hon in Diable De Vauvert till seger kort före mål.

Gången efter det så var Unique Juni ute i stoeliten på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon sedan mycket bra men hon fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris.

Tufft läge nu för Unique Juni med många hästar att runda men det är lång distans så strular det inte för mycket med positionerna på vägen så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Unique Juni kommer troligen att tävla barfota runt om precis som senast meddelar man från stall Jörgen Westholm.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 13 I Love Paris som besegrade Unique Juni efter en härlig avslutning senast.

Kan I Love Paris få gå med i en vettig rygg och få spara speeden så länge som möjligt så kan hon dyka upp långt framme igen.

I övrigt så kan nummer 10 Adi Gallia som kommer ut i första starten sedan januari så formen nu är oviss men hon brukar gå rätt bra efter vila vara intressant.

Springspår på tillägg här så vid en lyckad start så borde Adi Gallia kunna ramla ner i en vettig position fast helst så ska hon ha ett lopp i ryggar innan hon går till attack men får hon sitt lopp så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Adi Gallia kommer troligen att tävla barfota runt om nu och det är en fördel för henne.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

14 Unique Juni
Gävle lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip