Speltips: Lopp 10: Västerbo Exact

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-01-12 18:17
Land: Sverige
Liga: Jägersro
Odds: 4.00
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Jägersro lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Västerbo Exact vinner loppet.

Västerbo Exact såg ut att ha gott om krafter kvar bakom vinnande Olle Rolls i finalen av Silverdivisionen senast och frågan är om han inte blåst förbi samtliga motståndare om luckan kommit i tid så formen är på topp och han är snabb ut och från ett perfekt utgångsläge här då han öppnar fortare med ett spår längre ut i banan så tror jag på tidig ledning och i den positionen så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage om Thomas Uhrberg som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Västerbo Exact trivs mycket bra i ledningen eftersom han har vunnit 10 av sina 14 tidigare vinster från den positionen och den statistiken tror jag förbättras ytterligare från nerförsbacken på Jägersro här.

Västerbo Exact går väldigt bra i spets men jag tycker han har sett väldigt fin ut i ryggar också så om han mot förmodan skulle missa ledningen så kan han vinna loppet från vinnarhålet med en lucka till slut och eventuellt så blir det helstängt huvudlag med hål i istället för vanligt helstängt men i övrigt är inga ändringar planerade meddelar Roger Persson som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Olle Rols som avgjorde den tunga vägen i finalen av Silverdivisionen senast via 11,9 sista varvet när han tog ner Disco Volante och från ett fint utgångsläge här så sitter han bra på det direkt och kanske kan utmana min vinnare här men om Västerbo Exact kommer till ledningen smärtfritt så blir det Olle Rols som får trycka upp tempot utvändigt om ledaren för att han ska kunna utmana och då kan det bli tufft om ledaren har fått trolla bort en del av loppet i spets.

En annan motståndare till Västerbo Exact är nummer 1 Velvet Gio som är väldigt formstark och han har varit väldigt bra vid samtliga lopp på sistone och med en fin resa på innerspår här så kanske han kan lifta med till en plats och med en lucka till slut så kan han bli farlig men jag tror han får svårt att plocka ner min vinnare.

5 Västerbo Exact
Jägersro lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 4.00 Unibet, 888sport eller LeoVegas
  Lopp 10: Västerbo Exact
Spela på Speltips Lopp 10: Västerbo Exact
DrTrav - 11 Januari 2019 - 19:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming