Dagens rek är till Jarlsberg lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 vinner loppet.

Velvatter gjorde det mycket bra vid vinsten i den senaste starten på Åby. Hon öppnade då bra och tog ledningen initialt men sedan kom Princess Corner och tog över och den hästen drog efter det på i ett bra tempo där framme och in på upploppet så tog sig Björn Goop som körde Velvatter den gången ut och hon avgjorde i fin stil med krafter kvar.

Velvatter är kvick iväg så jag tror att Frode Hamre skickar hästen till spets och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Velvatter kommer att tävla barfota fram samt i jänkarvagn och med ett öppet huvudlag rapporterar Frode Hamre.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 3 Galaxy W. som kommer med fin form. Hon är inte så snabb från start men om Eirik Höitomt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass spurt att tillgå men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

En annan motståndare till Velvatter är nummer 9 Dayenne Lane som har tränat väldigt bra inför den här starten meddelar man från stallet men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Velvatter
Jarlsberg lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip