Lopp 11 - 2140m auto

Draget i loppet är 1 Xanthis Hilton som jag varnade för även senast. Då vann han på ett bra sätt efter en vass avslutning. Men han är även kvick i benen från start, vilket han visade näst senast. Från bricka ett är Xanthis Hilton garanterad ett bra lopp och med tanke på formen han visade upp senast är han min tipsetta i en öppen avslutning. När vi dessutom får 2,50 på att man placerar sig topp-3 så är spelet givet.

2 Glorius Rain är ett femårigt sto under hela karriären visat upp högt kunnande och nu kommer hon med två klart positiva insatser på svensk mark inför dagens start. Senast var det skor på hovarna och det var inga problem för Glorius Rain. Han är kvick iväg från start och har fått ett passande utgångsläge. Han kan både köras i ledningen och med rygglopp vilket gör Glorius Rain allround och oavsett vilken taktik Flemming Jensen väljer är han en tidig utmanare i min bok.

Nämner även 9 Kinky Boots som är en rejäl individ som lever på styrkan och sin inställning. Han tål att göra jobb på egen hand och skulle det bli överpace på loppet från start gynnas Kinky Boots. Skulle det klaffa någorlunda med positioner och tempot längs vägen blir det inte enkelt att stå emot honom till slut.

1 Xanthis Hilton
Lopp 11 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip