Lopp 11 - 1640m auto

Draget i avslutningen är 10 Combat Fighter som så sent som i lördags var ute i silverfinalen på Solvalla. Väl där stod Combat Fighter för en mersmakande insats när han flög fram över upploppet. Då startade han från bricka tolv och även om utgångsläget inte är speciellt bra idag heller så är det spännande med täta starter. Blir det bara lite fart på loppet från start kan han mycket väl fälla samtliga den sista biten. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 så spelar jag.

1 Hipster Am gjorde bort sig med galopp senast, men han har visat bra form innan det. Nu jagar han revansch och förutsättningarna blev passande. Hipster Am är kvick i benen och kan öppna bra. Kort distans är ett plus och i ledningen höjer han sig ett snäpp. Han är min troliga ledare i loppet och i den positionen är han en hästen att slå.

Nämner även 9 Crown Wise As som nu ska bli spännande att följa på svensk mark efter att han tidigare varit nere i Frankrike och tränats av Jean Michel Bazires. Detta är en tuff och rejäl individ som är härdad i tuffa sammanhang och från stall Veikko Haapakanga meddelas att Crown Wise As tränat positivt inför dagens debut. Till 11% är han ett tidigt streck vid gardering.

10 Combat Fighter
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip